Volgers

06 juni 2012

project kussen


De afbeelding gevonden bij:
en natuurlijk direct uitproberen. Het kleine lapje werd een groot lapje en nu denk ik dat ik er een kussen van ga maken.Het mooie van dit patroon is dat je niet weet of de voorkant of de achterkant het mooist is. Het kan allebei. Nu ga ik nog maar zo'n lap maken en dan de kleuren omwisselen kijken wat dan het resultaat is.
De voorkant is de donkere kleur achter en lichte voor en nu wil ik dezelfde kleuren gaan gebruiken maar dan de lichte kleuren achter en de donkere voor. Ik houd jullie op de hoogte.
Gelukkig is dit een patroon wat ik kan doen met mijn voorhoofdsholte ontsteking. Ik pak het er af en toe bij om iets te doen. Dadelijk maar weer eens met zoutoplossing aan de gang, hopen dat het dan beter los gaat komen.


mooie mandala's

Dit patroon gezien bij made-in-k-town.blogspot.de
Door de kleuren wordt ieder lapje toch weer anders.
Je moet wel iedere keer veel draadjes instoppen maar met veel kleurtjes werken vind ik wel heel leuk en leuk resultaat geven.


02 juni 2012

Verschil van garen
Een collage van de mandala's.
Om even te laten zien de grote is gehaakt met naald 2,5 en de kleinere met 2.Deze zijn allemaal gemaakt met haaknaald nr. 2.


even achter de computer

Vanmorgen toch even achter de computer gekropen. Het valt nog niet mee, mijn hoofd bonkt en af en toe valt mijn stem weg. Lekker rustig hihi.
Zoals beloofd een paar mandala's die ik gemaakt heb.
Het is gehaakt met dun garen en haaknaald 2.

01 juni 2012

Even afwezig

Het is even rustig ik lig met keel-en voorhoofdsholte ontsteking in bed. Heb een kuur dus het zal wel snel weer beter gaan.
Ben wel aan het haken maar kan het nu even laten zien.
Kom zo snel mogelijk weer, met foto's.
Fijn weekend allemaal.


Vanaf mijn i pad. Groetjes Alice